2015. február 20., péntek

Award 16

Köszönöm a díjat drága Kisém ♥

10 dolog rólam:
1. Elképesztően rég voltam itt...
2. Annyi minden történ velem, hogy levegőt venni sem tudtam. 
3. És természetesen nem a jó fajta történések:) 
4. A lapotopomom sem volt nálam. 
5. Ma kaptam vissza, de megy tovább a szervízbe, mert benyelt egy vírust. 
6. Szóval; Cool Girls, igyekszem a történettel. 
7. De egyébként írói válságom is van. 
8. Mostanában túl sok ilyenem van...
9. Őszintén szólva sokat gondolkoztam azon, hogy jobb lenne bezárni a blogot, ez csak egy ilyen megállapítás.
10. De ez még csak egy kósza ötlet

10 kérdésem:
1. Ha az állatok beszélni tudnának, akkor mit mondanának nekünk? 
Fogalmam sincs, szeretném azt hinni, hogy ők is intelligensek, csak az ő szintjükön. Mintha egy pop-ot kedvelő embertől várnád el , hogy ismerje a Vivaldi összes szerzeményét. Lehetetlen lenne. De eltudnál beszélgetni vele a legújabb pop zenékről és előadókról. Szóval egy nyúltól sem várnám el a pitagorasz tételt, elbeszélgehetnénk mondjuk a répa fajtákról. 
2. Csináltatnál bármelyien piercinget? Hová? 
Nem, igazából félnék az annak készítésével járó dolgokkal, és ez a piercinges dolog nem az én világom, bár a pasimnak egy ajak piercinget simán el tudok képzelni, és vannak olyan barátnőim, akiknek egy szolid kő van az orrában, szerintem az is királyul állhat valakinek. 
3.  Kérlek indítsd el ezt a zenét és csukd be a szemed. (https://www.youtube.com/watch?v=YyknBTm_YyM#_=_) Írd le kérlek, hogy mit éreztél, hol voltál mikor, és hogy néztél ki. Mindent annyira részletesen amennyire csak tudsz. 
Igazából nem magamat láttam. Egy reneszánsz kori báltermet láttam magam előtt, ahol mindenki békésen táncol, gyönyörű ruhákban, elegásnan, minden szabályt betartva. Aztán megjelenik egy fiú, sokkal lazább megjelenésben, elegáns, de feleannyira sem, mint a többiek. Mindenki felháborodik, a fiú viszont nem törődik senkivel, csak a cselédek felé tart, és táncra hívja a szerelmét, és csak táncolnak, a nemes és a szolgalány, és nem figyelnek semmire. Csak egymásra. 
4. Ha egy barátod elveszítene egy fogadást hogy szívatnád meg? 
Én nem szívatnám meg, elegendő kárpótlás lenne az a fej, amit vág, ha győzelmi táncot járok. 
5. Mit szeretsz reggelizni? 
Sosem reggelizek, csak megiszok egy nagy pohár kakaót. Az ér? 
6. Ha több pénzed lenne, mint amit valaha is eltudsz költeni, akkor odaadnád másoknak? 
Ha nagyon sok pénzem lenne, akkor először is a családomat költöztetném el onnan, ahol most lakok, mindent megadnék, amit csak a kisöcsém kívánna, megpróbálnám visszaadni azt a támogatást, amit anyától kaptam életem során, anyagiak formájában, természetesen ez lehetetlen, de próbálkozni lehet, aztán a rászorulóknak adnék, mindenféle helyre, ahol szükség van rá. Aztán, és csak aztán költenék magamra is egy kicsit, de nem sokat, hiszen minek vegyek magamnak felesleges dolgokat, amik nélkül élni még tudok, és másnak sokkal nagyobb szüksége van a pénzre? Szóval igen, a válaszom igen.
7. Hogy találkoztál a legjobb barátoddal? 
Úgy gondolom, hogy a legjobb barát eléggé relatív dolog. Nem szeretnék különbséget tenni a barátaim között, hiszen vannak dolgok, amiket xy-al szeretek jobban csinálni, és vannak olyanok, amit meg zzs-vel. Mindenkivel mást szeretek csinálni, mindnenki másképp jó, de ezt nem azt jelenti, hogy nem szeretem mindegyiket egyformán. Azonban van 3 különleges személy, akit az interneten ismertem meg, és mindannyian csodálatosak, és nagyon szeretem őket. 
8. Szerinted mi az, amit egy kapcsolatban nem lehet megbocsájtani? És mi a legnagyobb hiba amit el lehet követni? 
Ha valaki hazudik. Nekem az őszinteség nagyon fontos. Mindent megtudok bocsájtani, a megcsalást, elfelejtett szülinapot, vagy évfordulót, bármit. Ha őszintén elmondja nekem, és ha nem próbál kifogásokat találni. Ami megtörtént, az megtörtént. Hibázni emberi dolog, de hazudni már a saját döntésünk. Ha elmondja a hibáját, akkor egy kicsit dühös leszek rá, és talán pár napig nem szólok hozzá, és főlök a levemben, de aztán úgyis megbocsájtanék, viszont ha hazudik, bárkiről is legyen szó, az örökre elveszít.
9. Mit gondoltok az olyan emberekről, akik (pl.) tönkre akarják tenni két ember kapcsolatát, csak azért, mert nekik nem voltak pozitív élményeik a szerelemben? 
Csak a keserőség teszi velük ezt. Csak irigyeli azt, ami másnak megadatott és neki nem, Nem ítélem el az ilyeneket, hiszen milyen nehéz lehet neki? Ő így vezeti le a feszültséget, nem hibáztathatom ezért, ki vagyok én ahhoz? 
10. " A pusztulás legrövidebb útja a bosszú" mi a véleményed az idézetről? 
Nem szabad megbosszulni semmit, amit kapsz, azzal csak te romlassz, és nem teszel vele helyre semmit. Hagyni kell, hogy az élet visszadja neki azt, amit érdemel, mert egyszer visszafogja. Ha viszont mégis a bosszú mellett maradunk az a teljes pusztuláshoz vezethet. Ezért kérdezem én; mit ér a bosszú, ha abba nem csak a célszemély, de te is belehalsz? 

Remélem nem sokára találkozunk, mindenképpen értesítelek titeket a döntéseimről, és annak következményeiről:)
Lana x

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése