2015. február 25., szerda

Purple~Larry

Sziasztok :) Nagyon régen jelentkeztem tudom....és szégyellem, hiszen régen minden hétvégén legalább hármat hoztam, most meg....hát igen. Szerettem volna egy kicsit jobbá tenni ezzel a történettel, bár elég kis bénácska lett, de nem szeretném, hogy bárki is elpártoljon tőlem...Próbálok visszatérni a régi kerékvágásba. Szép hetet mindenkinek :)
Lana x 


- Szóval kéket hozzak? – kérdezte ezredszerre az idős férfi, aki valószínűleg többet őszült az idő alatt, míg a két fiúval beszélt, mint eddig összesen.
- Nem, én pirosra szeretném a hálót. – tette karba a kezét Louis mérgesen, mire az eladó nagyot sóhajtva leült az egyik székre, s kezével megtörölte gyöngyöző homlokát.
Harry féloldalasan nézett le a fiúra, aki sokkal alacsonyabb volt nála, azonban makacsságban egyenlők voltak, egyikük sem szándékozott tágítani a véleményétől. A göndör fiú ajkai apró mosolyra húzódtak, ahogy a szíve meglágyult a tökéletes arc minden egyes rezdülésére, közelebb lépett hozzá, s egy pillanatig kiélvezte a magasságfölényt, majd kissé begörnyedt, s kényszerítette a kisebbiket, hogy felemelje a fejét. A zöld és a kék szempár összekapcsolódott, s abban a pillanatban a két saját javát akaró szív lenyugodott.
- Biztos jó ötlet összeköltözni? Ha már a hálószoba színén is összeveszünk…- Louis lehajtotta a fejét, így a szempillái hosszú árnyékot vontak az arcára, s kezeivel gyűrögetni kezdte az előtte álló fiú ingjét.
- Boo…édesem. – A hosszú, gyűrűkkel tarkított ujjak végig simítottak a fiú arcélén, a szavak olyan bizalmasak voltak, és édesek, mintha abban a pillanatban megszűnt volna minden körülöttük, többé nem hallották a nyüzsgést, nem érezték a rájuk szegeződő meglepődő, s olykor elítélő pillantásokat. – Nincs, amit jobban akarnék annál, hogy minden nap melletted kelljek fel, és a karjaidban aludhassak el.
Harry egy csibészes félmosolyra húzta a száját, majd el is lépett a fiútól, hogy az idős bácsival beszéljen meg valamit, aki egészen addig türelmesen várt a döntés meghozatalra. Louis olyan hangosan sóhajtott fel, amint ellépett tőle a meleg test, hogy a mellette elhaladók furcsán méregették, de ő az évek gyakorlata alatt megtanulta, hogyan zárja ki ezeket a dolgokat, így zavartalanul ő is végigfutatta a mutató ujját az arccsontján, ahol még mindig érezte Harry érintését, mintegy kamasz, aki éppen megkapta az első csókját.
Louis sokszor érezte így, hosszú évekig jártak Harry-vel, de még mindig nem tudta megfejteni azt a hihetetlen érzést, amit csak a göndör fiú tudott neki adni. Pedig az egész csak egy kamasz szerelemnek indult, a környezetükben mindenki ezt hitte. Ki gondolta volna, hogy egy 16 és egy 18 éves fiú olyan hihetetlenül mély szerelembe eshetnek, mint ők.
Amint Louis visszatért a földre a mennyországból, - ami eltartott egy ideig – Harry fülig érő szájával találta szembe magát, négy festékes dobozt a kezében tartva.
- Mik ezek? – ráncolta össze a szemöldökét.
- Egy piros; mert te azt szeretted volna. Mondjuk kifestjük vele a fürdőt– tartotta fel a dobozt, amiben szinte már vörösbe hajló árnyalat lötyögött, amit Louis nagy gonddal választott ki. – Egy kék; hiszen azt meg én akartam, az meg a konyha lesz, vagy még kitaláljuk. – vont vállat szégyenlősen, felmutatva a halván kék festéket, ami annyira elnyerte a tetszését.
- És mi az a kettő? – vonta fel a szemöldökét Louis, mindig is nagyon kíváncsi személyiség volt, s legszívesebben kikapta volna a szerelme kezéből a tárgyakat, hogy megtudja mi az, de most az egyszer tett egy szívesség, és hagyott egy esélyt neki arra, hogy saját maga árulja el.
- Ez…lila. – Harry halványan elpirult, s zavarában lehajtotta a fejét, így a göndör tincsei az arcába hulltak.
- Lila?
- Tudod…arra gondoltam, hogy a hálónk ez egy nagyon személyes terület, és az csak a miénk, és…te pirosat én meg kéket akartam, és hát, ha azt összekeverjük az lila. Abban mindketten benne vagyunk. – időközben kiértek a boltból, s megálltak a fekete Range Rover mellett.
Louis megtorpant egy pillanatra, s a fiú nyakába ugrott, máris tudta, hogy a lila tökéletes lesz, és minden egyes alkalommal, amikor a falakra pillant, akkor eszébe jut, hogy mennyire is összeillenek. Forrón tapadt a rózsaszín ajkakra, beletúrt az imádott göndör fürtökbe, s olyan közel húzta magához a szerelmét, hogy érezte a heves szívdobogását.
Az idős eladó a szemével követte a párost, s ráncos arca mosolyra húzódott, az igaz szerelem megmelengette sokat megélt szívét, s csak nézte, nézte ahogy a  piros és kék lilává olvad össze


- Neee! – sikított fel férfiasan Louis, s rövid lábait gyorsan kezdte el szedni. – Már így is tiszta festék vagyok. – elfutott a kék festékes dobozig, s belemártotta az ecsetet, fegyverként tartva maga előtt.
- Na, ne csináld már, Boo. Csak meg akarlak ölelni.
- Aha, tiszta festék vagy, csak össze akarsz kenni. Összefröcsköllek, ha közelebb jössz. – fenyegetőzött, de Harry nem hitt neki, s közelebb lépett hozzá, de Louis betartotta a szavát, s a kék festék a göndör fekete ingén landolt.
- Te most komolyan összekékeztél? – pajkosan csillogott fel a zöld szempár. – Fuss, Tomlinson, mert ha elkaplak…- az abbahagyott mondat függött a levegőben egy pillanatig, majd Louis hangosan felnevetett, és futni kezdett, arra azonban nem számított, hogy a fólia – amivel leborították az egész lakást a parketta, és a hálóban leterített padlószőnyeg védelmére szolgált – csúszik a véletlenül, és direktből rákerült festéktől, s egy szerencsétlen pillanatban megcsúszott egy nagyot koppanva elterülve a padlón.
- Boo, jól vagy? – kérdezte aggodalmasan Harry, s most már fokozottan vigyázva magára sietett az elterült testhez.
- Asszem megmaradok. – tápászkodott fel fájdalmasan felnyögve, ahogy a súly a könyökére került, s a feneke sem úszta meg sérülés nélkül a dolgot, de a hátsó fertálya fájdalmait már régen megszokta Harry jóvoltából.
- Na gyere, te kis szerencsétlen. – a göndör felnyalábolta a földről, s egy óvó puszit hintett a homlokára. Ez a kis mozdulat annyi szeretetet, és féltést sugallt, hogy Louis arcára egy levakarhatatlan mosoly ült ki.
Pár órával később gyönyörködve nézték a világoskék nappalit, ami sokkal előbb is elkészülhetett volna, ha nem poénkodnak és játszanak annyit.
Harry az egyetlen megmaradt vödör felé nyúlt, majd megragadta Louis kezét, s a jövőbeli hálójukba vezette. Valamiért érezték, hogy ez egy nagyon különleges pillanat, a hófehér falak szinte sikoltottak azért, hogy a két szerelmes keltse életre őket. Két kéz fonódott egyetlen ecsetre, s egymásra hangolt mozdulatokkal egy szívet rajzoltak a fehérség közepére.

A lila szív végül le lett festve, azonban sosem felejtették el azt, s éjszakánként úgy összeolvadtak össze, ahogyan a piros és kék, együtt egy új szín alkot. 

12 megjegyzés:

  1. Ohh ez nagyon édes, imádom! :) Kis cukik! :)
    xxxx

    VálaszTörlés
  2. De kis cuksii!! :33 Imádom!! ^^
    Xoxo Nikol D. :))

    VálaszTörlés
  3. Meglepődsz, ha azt írom, imádtam? Helyes, ne is tedd. Nyeh, bár Larry, nem volt rossz, sőt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig meglepôdtem :o Köszönöm szépen:)
      Lana x

      Törlés
  4. Oh jézusom Lana, ez csodálatos volt! ♥ Ahogyan a kék és a piros egy színné olvad össze ♥ Már megszoktam tőled, hogy akkor is azt írod, hogy béna *stb* mikor csodát írsz. Imádtam, ahogyan minden eddigi művedet is.
    Egyébként tudtad, hogy a lila a szenvedély és a kielégületlenség színe? Tökéletes az ő hálószobájuk falának. Csak gratulálni tudok drága, megint csodát alkottál, imádnivaló volt, de tényleg.
    Puszillak drága ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, Kise. Mindig megmosolyogtatsz, köszönöm. Annyira aranyos vagy, nem gyôzök hálálkodni mindenért. És nem eddig nem tudtam, de akkor tényleg jó választás volt számukra^^
      Lana x

      Törlés
  5. Ohhhhhhhh istenem, ez nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon édes lett, teljesen meghatódtam a szíveket!
    Méghogy bénácska...az önbizalmad valahol a béka feneke alatt van a magma közelében! Hihetetlen ügyes vagy,
    Minden egyes történeted egy óriási érzelembomba! Nagyon nagyon imádom minden történeted,
    Bocsánat hogy eddig nem kommenteltem de mindegyik történetedet olvastam... És IMÁDTAM!*-----* Nagyon nagyon köszöm az élményt hogy olvashattalak és kívánom hogy olyan barátod legyen ( ha még nincs meg) aki annyira szeret, mint Lou és Hazz egymást.
    Nagyon imádlak:
    Lilly<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagyon szeretem az érzelmekre fektetni a hangsùlyt:) és az, hogy végig olvastad a történeteimet és még tetszett is....én köszönöm, hogy olvastál és idôt szántál rám! Oh, és sajnos még nem találtam ilyen barátot, de teljes szívembôl kívánom, hogy te is megtaláld, ha eddig még nem tetted. Köszönöm mégegyszer:)
      Lana x

      Törlés
  6. Olyan aranyos lett! :3
    Harry eszem az eszed! Olyan édes vagy! :3 Louis baby,én is így ugrottam volna a nyakába! Az szent!
    Isten őrizz',hogy valaki elpártoljon tőled,mert személyesen beszélgetnék el az illetővel! Én nem fogok,mert imádom a sztoriaid! <3
    Nagyon várom a ,,történetem",és hogy minden rendbe jöjjön körülötted! Csak ne aggódj lécci! ;)
    xxCoolGirls

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, mind a folytonos vélemény nyílvánítást, mind a fáradhatatlan támogatást, nagyon hálás vagyok érte:) oh, a történeteddel sietek és én is kívánok neked minden jót:)
      Lana x
      Ui.: szeretnem megsugni, hogy pontosan a te kommented volt az 1000. komment a blogon;)

      Törlés