2015. július 22., szerda

All the love: L x

Sziasztok:) Ez a nap is eljött; az utolsó bejegyzés. 
Tudjátok, egyszer valaki azt mondta nekem, hogy a csúcson kell abba hagyni azt, amiben jó vagy. És én ezzel teljesen tisztában is voltam, azonban nem tartottam be, és tovább hajkurásztam egy világot, amihez már csak az emlékek kötöttek. 
De most, ezen a szép nyári napon úgy döntöttem, hogy készen vagyok elengedni ezt, és tovább lépni, mert nem "ezt" nőttem ki, hanem ezt a korszakomat. Tavaly nyáron imádtam írni, és ez a kis blog hozott csak fényt a silány nyaramba, hiszen ide menekültem. De képzeljétek, az idei nyaram teljesen más, minden nap máshol vagyok, olyan emberekkel, akik szeretnek, és nem akarok többé begubózni! A magamat való szeretet még tanulnom kell, sokszor elbizonytalanodok, és tehetetlen vagyok, de jó úton haladok, pár ezer év múlva azt hiszem megbarátkozok magammal is:)
Egyszóval nincs szükségem többé erre a világra, nem szeretnék többé begubózni, és egy álomvilágban élni...remélem megértitek. 
A pánik betegségem még nem múlt el teljesen, a szívem pedig még mindig fáj, de jól vagyok, és nagyon remélem, hogy ti is jól vagytok/lesztek. 
Nekem ti segítettek átélni a legrosszabb időszakaimat, ti csaltatok mosolyt az arcomra, és csak ti éreztettétek velem, hogy érek valamit. Ráadásul miattatok, és amiatt, hogy folyton biztattatok, ismerhettem meg közelebbről is négy csodás embert; Loraa*-*, Naomi Greg, Kaede, és Kise. Sosem lehetek elég hálás. 
Végezetül annyit mondanék, amit még valamelyik 1D-s tagtól hallottam: 
Ti felnőttök, és gyerekeitek lesztek, és nem fogtok emlékezni rám, de én örökre fogok. 
És kitudja mit hoz a sors, lehet, hogy még visszatérek, ha nem is one shotokkal, de a könyvemmel, amin dolgozok. 
Őszinte hálával, és hatalmas szerettel;
Lana x


11 megjegyzés:

  1. Nagyon hálás vagyok, amiért megismerhettelek Téged, Lana, és jó emlékekkel fogok mindig is visszaemlékezni az utóbbi egy évre Veled.
    Nem is tudok többet mondani, facebook-on még úgyis beszélünk ugye... Én csak kissé gyászolós hangulatba kerültem, egyfajta nosztalgiába is.
    Szeretlek, Lana, és fantasztikus blogot zárhattál le magad mögött.
    N. G. <3

    VálaszTörlés
  2. Már a történeteid alapján is kiderült, hogy nagyszerű személy vagy , és szerencsére volt szerencsém beszélni veled :)
    és ez a bejegyzés is tökéletesen bizonyítja az előbbi állítást; és tudod, felnézek rád. Az, hogy úgymond ki tudtál lépni a gubódból, egy egyáltalán nem kicsi és csodás dolog, és szó mint száz, bátorság is kell hozzá - én tudom, ugyanis én még mindig itt gubbasztok a zugomban, és reménykedem, hogy egyszer én is képes leszek arra, amire te. :) Nem egy könnyű dolog, sajnos nem az...
    Örülök, hogy neked sikerült Lana, és hogy ilyen csodálatos történetekkel ajándékoztál meg minket! :))
    Hiányozni fognak - viszont nagyon nagy kíváncsisággal várok a könyvre, aminek ott leszek az első olvasó között, ez biztos!!
    Kellemes nyarat Lana! :))
    Kaede. xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh Kaede, ne csináld ezt, nem szeretnék sírni...
      Köszönöm, hogy itt voltál velem az elejétől kezdve, és bátorították, hálás vagyok, hogy megismerhettelek. Őszintén kívánom, hogy szedd össze az összes bátorságod, és lépj ki a világodból a valóságba. Nem is annyira rossz itt kint:)
      Köszönöm!
      L x

      Törlés
  3. Oh Lana...hiányozni fognak az írásaid... De persze megértem,sőt,egyenesen boldog vagyok,hogy barátokra leltél,nem unatkozol a szobádban úgy mint én,és túl tetted magad a azon a dolgon is. Remélem azért néha meglátogatod a blogot,és írsz valami kis egyszerű sztorit! ;)
    Élvezd a nyarat! :) Majd talán még írunk facen! :)
    Hiányozni fog a blogod! <3
    De annyit hagy tegyek még hozzá,hogy a te írásaid feldobták a napom,és ráébresztettek milyen szép is az álom világ,de ezek mid meg is történhetnek,és csak bízni tudok benne,hogy mindenkinek olyan szép élete lesz,mint a te történeteidben! :)
    Szervusz! Még ,,találkozunk"! <3
    xxCoolGirls

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kívánom azt a történetet neked, amit én megteremtettem magamnak a történeteimben:) Köszönöm, hogy olvastál, is itt voltál velem:) ♥
      L x

      Törlés
  4. Kedves Lana! Bár te még nem ismersz engem, a történeteidet olvasva úgy érzem teljesen ismerlek és a barátod vagyok.
    Elszomorít, hogy már sosem olvashatok több Lana sztorit, de örülök, hogy jobban vagy és a barátok között újra magadra találsz.
    Azért remélem nem felejtessz el minket és néha azért meglepsz kreatív elméd egy-egy kis eszmefuttatásával. Azt az egyet viszont soha ne felejtsd el, hogy MI mindig vissza várunk. Mindig és mindenkor...
    Ölel:
    Gwen.xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Gwen:) Nagyon örülök, hogy sikerült elérnem ezt nálad, mindig is szerettem volna egy író és olvasó közötti láthatatlan kötelet:)
      HIdd el, hogy fogsz még rólam hallani, nem tűnök el, csak a blogok világából, de ha minden jól megy, egyszer könyv formájában olvashatsz tőlem:)
      Nagyon köszönöm, igazán hálás vagyok ezért, mindig emlékezni fogok rátok. Köszönöm, köszönöm ,köszönöm.
      Lana x

      Törlés