2014. szeptember 12., péntek

One chance to dance~Zarry

Sziasztok :) Arra gondoltam, hogy mivel van egy lista, amin rajta van, hogy melyik dalt melyik fiú írta, így végig mennék a dalokon, és olyan párosban írnám meg, akik írták, valamint arról szólna, ami először eszembe jut a címről. Mit szóltok? Kezdésnek a " Once Chance To Dance" című számot dolgoznám fel, a tökéletes Zayn Malik, Naughty Boy, és Emeli Sande szerzeménye. Remélem tetszeni fog, jó olvasást :) Đ. xx
ui.: a képek saját szerkesztések lesznek, ezzel együtt.



A nap elérte tetőfokát az égen, mikorra Zayn kiért a partra.
- Mi tartott ilyen sokáig? - kérdeztem, mikor lehuppant mellém az apró kavicsokra.
- Tudod, valakinek szüksége van alvásra is. A normális emberek szokták, kipróbálhatnád. - rázta meg a fejét, ezzel arra utalt, mikor reggel hétkor ráugrottam, miközben aludt, azzal a szándékkal , hogy én felkeltem, és lemegyünk a partra búvárkodni. Oldalra fordítottam a fejem, hogy szemügyre vegyem az arcvonásait. Csak előre meredt a távolban, egy bizonytalan pont felé, arca bal felén még látszottak a párna vonalai, ami még aranyosabbé tette őt.
- Mit szeretnél csinálni? - kérdezte tőlem, egyenes a szemembe tekintve. Itt volt az idő, hogy végre kiderítsük azt, amiért idejöttünk. Zayn és én már hónapok óta kerülgettük egymást, nem tagadtuk egymás elől, hogy odavagyunk a másikért, így a többi bandatársunk unszolására Portugáliába jöttünk kettesben, hogy kiderítsük múló szenvedély-e, vagy tényleg egymásnak vagyunk teremtve.
Felpattantam a földről, s úgy hajoltam közelebb Zayn arcához. Megcsapott jellegzetes citromos illata, amitől a pillangók a gyomromban megvadulva csapkodtak ide- oda. Olyan közel húzódtam tökéletes pofijához, hogy már csak egy hajszál választotta el a szánkat egymástól. Nagyon vicces volt, ahogy erre a cselekedetre a szeme kikerekedett, a számon függesztve tekintetét szinte sípolva vette a levegőt. Olyan jó tudni, hogy ezt a reakciót én váltom ki belőle. Tudtam, hogyha testünk összeérne, akkor versenyeztetni tudnám az én és az ő szívdobbanásának vágtáját, hisz annak ellenére, hogy ez csak egy kis teszt volt a pulzusom az egekbe szökött, s a vér különféle területekre tódult ezzel kellemetlen helyzetbe hozva engem.
- Ússzunk egyet. - mondtam, és elléptem, hogy lekapjam magamról a fehér feliratos pólómat. Ledobtam a ruhadarabot oda, ahol eddig ültem, közben Zayn figyelmét élveztem. Szinte éreztem, ahogy pillantása égeti a bőrömet, ezzel még jobban lázba hozva engem.
- Vetkőzz, Malik. - felnevettem a vöröslő arcára, ami arra utalt, hogy ő is félre értette a mondatot. A pirulás azonban nem sokáig tartott, arcára diadalittas kifejezés ült, miközben ő is felpattant, villámgyors mozdulattal szabadult meg ő is a felsőjétől. Az a felső test kiverte a biztosítékot nálam; szépen kidolgozott, kockás has, izmoktól feszülő mellkas, és kissé dudorodó bicepsz. Nem bírtam elszakítani a szemeimet a karamell bőrfelületet tarkító kusza mintákról a szemem.
- Ez az egyetlen esélyed a táncra Styles. - suttogta, majd megindult a víz felé. Egyetlen másodperc sem kellett ahhoz, hogy kövessem. Ahogy a lábamat megcsapták a jeges hullámok, egy kicsit megborzongtam, annak ellenére, hogy a nap melegen sütött, felhevült testem melegen szokta meg. A víz egyre jobban lelassította a mozgásomat, a kis kavicsok alul gyengéden masszírozták a talpam.
Zayn vállig gázolt a habokba, kicsit sem mutatva, hogy megrendítette őt a hőmérséklet. Csodálatos barna szemeit kicsit összehúzta, jellegzetes Malik hatást keltve, s csábosan nézett rám. Most mondhatnám, hogy erre a nézésre minden lány elolvadt volna, de én is úgy éreztem, hogy végem. Közelebb léptem hozzá, valahogy már nem érdekelt a hűvös víz, amely körülölelte a testemet, csakis az előttem álló fiú.
- Most mi lesz Zayn? - kérdeztem, kicsit oldalra döntve a fejemet. Szeméből nem tudtam semmit kiolvasni. Felemelte a jobb kezét, s végig simított az arcomon, a másikkal a derekamat ölelte át. Többé nem érdekelt a hátamat lustán csapkodó jeges víz, sem a talpamba álló nagyobb kavicsok, csak rá figyeltem. Az illata körbelengett, kezei jólesően égették a bőröm, tekintete hipnotizálta az enyémet.
- Na mi lesz, Harry? Rajtad áll a döntés. - tudtam mire gondol, rám bízta, hogy megcsókolom-e vagy sem. Rajtam állt a kettőnk jövője. Még közelebb hajoltam, így már a lélegzetét is éreztem ajkaimon, ami megnehezítette a koncentrációmat. De tudtam mit akarok.
- Tudod Zayn...-hüvelyk ujjaimmal végig simítottam a puha ajkain, csak ennyit engedhettem meg most a tiltott gyümölcsömből. - Egyszer megfoglak csókolni, de az nem azért lesz, mert rajtunk van a súly, hogy csak 2 napunk van itt kettesben, aztán vissza kell mennünk a való világba. Vagy mert a többiek azt várják, hogy szerelmesen megyünk haza. Azért akarok megcsókolni, mert veled akarok lenni, és ha ehhez várnom kell, én várok. - hátrébb léptem, hogy megszemlélhessem az arcát. A döbbenet uralkodott rajta, de tudtam, hogy így helyes, és ezzel ő is tisztában volt. Hiába kaptuk meg azt a mini nyaralást a többiektől még nem jött el a mi időnk. Lehet, hogy a mi történetünk kezdete hosszadalmasabb lesz, mint általában, de megéri várni.
Hogy oldjam a hangulatot lefröcsköltem, ő pedig beszállt a gyerekes játékba, amiben a szerelmünk volt a tét.

***

Hónapok teltek el azóta a nyaralás óta, hosszú, keserves hónapok. Ez alatt annyi időnk sem volt a magán életünkre, hogy haza látogassunk, nem még hogy a szerelmünket kibontakoztassuk. De végül mindennek eljön az ideje, ahogy nekünk is. Az új album keltette őrület kezdett csendesedni, két turné között pedig kaptunk pár hét pihenőt, amit csak néhány interjú szakított félbe. Természetesen mindenki első dolga az volt, hogy hazamegy az első géppel, de én és Zayn valami kimondatlan egyezséggel maradtunk otthon egy éjszakára.
Mindent elterveztünk, pizzát rendeltünk, X-boxoztunk, és levezetésképpen beraktunk egy filmet. Igazából nem érdekelt, hogy mit, csak hogy vele nézhessem.
Az eltelt idő nem hogy kiirtotta volna a bennem élő szerelmet sokkal erősebbé tette. A szívem most már visszavonhatatlanul egyetlen fiúért dobogott, aki éppen most röhögött fel mellettem.
- Hozok inni, te kérsz? - kérdezte, majd meg sem várva a válaszom felkapta a két üres poharat az asztalról, s eltűnt a konyhaajtóban mögött.
Most, hogy többé nem nyomta az idő, a munka, és az elvárások súlya a vállunkat elérkezettnek láttam az időt. Zayn után mentem.
A pultnak támaszkodva szomjasan nyelte a vizet, a kedvenc micimackós poharamból. Becsukta a szemét, miközben ivott, tökéletes volt. Két nagy lépéssel előtte teremtem, és kikaptam a kezéből a poharamat. Persze óvatosan helyeztem a tárgyat a teste mögé, Micimackó szép bánásmódot érdemel. Óvatosan átfogtam a derekát, és végig simítottam enyhén borostás arcán. Akárcsak ő még a parton.
- Megakarlak csókolni. - suttogtam, titokként a tiltott ajkakra. Nyelt egy nagyot mire ádámcsutkája liftezett egyet a torkán.
- Akkor miért csak beszélsz, és nem cselek...- nem tudta befejezni a mondatát, azokat én tapasztottam be a számmal. De nem nagyon zavarta a dolog. Ajkunk lassú, és érzelmes táncot járt, Zayn belemosolygott a csókba. Éhesen faltam a telt ajkakat életemben először, de egyáltalán nem utoljára.
A jó dolgokra néha várni kell... de teljes mértékben megéri.

6 megjegyzés:

  1. Imádtam! Bár nem kedvencem a Zarry páros mint szerelem, de ez... kifejezetten tetszett! Nem volt kapkodós, és az egészet ez varázsolta ilyen széppé. Nagyon jól írsz, oda vagyok az írás módodért! :)
    remélem, jól telik a suli, és alig várom a további történeteid :)) ez a dalos megoldás pedig nagyon jó :D
    xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem sem a kedvenc, de ilyen is kell néha :D Igazán megtisztelő, hogy ezt mondod :)) Nagyjából jól telik a suli, remélem neked is :)) Đ. xx

      Törlés
  2. Woooow!!!!
    Imááádtam!!!! És ez nem kifejezés rá.
    Igaz, én személy szerint minden írásodat imádom, és minden írásod alá azt firkantom, hogy "mennyire csodásan írsz' és, hogy "mennyire, de mennyire klassz lett", és tudom, hogy azt írtad, ezek nem unalmasak; és a helyzet az, hogy tényleg nem tudok semmi újat írni. Szóval csak ezeket tudom hajtogatni, mert teljesen igazak - természetesen.
    Csodás és klassz lett, imádtam és szerettem, és nekem teljesen megfelel az, hogy mindegyik új dal címén keresztül mész. Sőt.
    Izgatottan a várom a kövi sztorit!!!
    Pusy: Naomi Greg xxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, nagyon örülök, hogy tetszett. ÉS tényleg nem unalmas, sőt. Nehéz elhinni, hogy tényleg így van, de örülök, hogy szerinted klasszul írok :) Megláttam a listát, és egyből ez ugrott be, szóval örülök, hogy tetszik neked/ nektek is az ötlet :) Đ. xx

      Törlés
  3. "Vetkőzz Malik!" Oh Lana, rossz aki rosszra gondol! Egyébként imádtam valami hihetetlen jó lett! x33 Kezd visszatérni belém az erő ez iránt a páros iránt is, köszöntem a fanficeidnek! x3

    VálaszTörlés