2014. november 28., péntek

And all I want for Christmas is you~Narry

Sziasztok :) Ma egy olyan Narry történettel érkeztem, amelynek ihletét Kaede adta, ezúttal is köszönöm neki ♥ bár szerintem jobban jártatok volna, ha ő írja meg, mint én...Mindegy a lényeg, hogy nem vagyok jól, ezért nem tudom mikor fogok hozni újabb One Shotot, kérlek legyetek mellettem, szükségem van a biztatásotokra....Jó olvasást
x


Niall mosolyogva figyelte a vállán szundikáló fiút, aki öntudatlanul dőlt a vállára, hangosan szuszogva. A kezeik összekulcsolva maradtak, az ölükben feküdt összetartozásuk zálogaként.
Gyönyörű idő volt, a szöszi imádta nézni, ahogy a vonat ablaka alatt elsuhan a hófehér táj, s szerette az emberek izgatott zsongását a közeledő ünnepek miatt. Már csak egy hét, s a világ 3 teljes napig megáll, hogy a szereteté legyen a főszerep. 
Niall és Harry is Holmes Chapel felé vették az irányt, hogy a családtagjaik együtt ünnepeljék meg a szeretet ünnepét. A szerelmes pár már alig várta, hogy újra láthassák rokonaikat, különösen Harry, aki hónapok óta nem járt otthon. A foglalkozásuk miatt nem járhattak csak úgy haza, ha kedvük szottyant, s a sok munka miatt vált a göndörke olyan kimerültté, hogy már indulásnál kidőlt a sorból. Niall viszont fent maradt, hogy vigyázzon rá, ahogy mindig is tette. 
- Niall?! - a szöszi felkapta a fejét, keresve a hang forrását, s amikor megtalálta boldog mosolyra húzta a száját. Régi szerelme állt előtte, teljes valójában. 
- Brian! Nem láttalak már vagy...2 éve. - mondta kissé megbotránkozva, hiszen még mindig szerette régi kedvesét, habár a szerelem már eltűnt közülük évekkel ezelőtt. 
- Mesélj szöszi, mi újság veled? - a barna hajú fiú kacéran tekintett Niallre, aki mutató ujját a szája elé tette, s rámutatott alvó barátjára. Nem akarta, hogy a göndörke felébredjen, hiszen tudta milyen kimerült. 
- Menjünk ki, nem szeretném, hogy felébredjen. - Brian bólintott, s nézte, ahogy a szöszi óvatosan lefejti magáról a szorító kezeket, s egy puszit nyom barátja homlokára. 
- Ő kicsoda? - érdeklődött kedvesen, miközben elhagyták a fülkét, hogy normális hangerővel beszélhessenek. 
- Csak Harry...- legyintett Niall, s belekezdett elmesélni a szakításuk utáni életét, azonban arra nem gondolt, hogy a zöld szempár abban a pillanatban feléledt, amint eltűnt mellőle a szerelmének melege, s végig nézte, ahogy őt magára hagyva beszélget régi kedvesével. 

***
Niall fáradtan dőlt be az ágyba Harry mellé, a családjuknál tett látogatás után. Karjaival a göndörke után tapogatózott, azonban ujjai csak a fehér paplanba ütköztek; szerelme olyan messze húzódott tőle, amennyire csak lehetett. 
- Hazza, mi a baj? - kérdezte aggódva, az összegömbölyödött test egy kicsit megremegett a paplan alatt. 
-_Semmi...- mondta inkább a fiú, elkerülve a nézet eltéréseket, nem akarta, hogy a féltékenységi roham miatt az ünnepeket külön töltsék. 
- Hazz, szívem. Nekem elmondhatod. - hátulról átölelte kedvesét, s szerelmesen suttogott a fülébe, azonban a szokásos reakció helyett Harry mozdulatlanul maradz. 
- Ne Niall, most ne. - lökte le Harry a szöszi karját, s morcosan fordult a falak felé, nyakig magára húzva a takarót. Mindig is olyan ember volt, akire rá volt írva, hogyha van valami baja, így hiába akarta kapcsolatukat megvédeni Karácsony előtt a zöld szemű szörny győzött. 
- Most mi van Harry? Komolyan mondom nem értelek. - fintorodott el Niall, szerelme az utóbbi napokban ezt játszotta vele, mintha csak a havibaja jött volna meg. Ám akkor tudta volna, hogy mi baja a göndör angyalnak, azonban így csak értetlenül állt a helyzet előtt, ami látszólag indokolatlanul jött létre. 
- Én nem értelek téged. - mondta durcásan a barna hajú fiú suttogva, azonban a szöszi mégis meghallotta, s felháborodva fordult párja felé. 
- Te vagy felháborodva? Egyik napról a másikra besértődsz, nem szólsz hozzám, elutasítasz. Pedig nem is történt semmi. És még te nem értesz engem hagyjuk már, rólad egy 10 000 oldalas használati utasítás sem lenne elég. - morogva kelt ki az ágyból, inkább a kanapén aludt, mint azzal az undok klónnal, amit Harry helyett hagytak itt. 
- Ó ,igen? Niall James Horan, láttam ahogy találkoztatok a vonaton. Amint megláttad Briant én "csak Harry" lettem, amolyan elfelejthető dolog, amit visszarakhatsz a polcra, ha meguntad. - a göndörke is kipattant a puha paplan alól, nem ő akart az lenni, akit otthagynak az ágyban egyedül. 
- Elfelejthető dolog? Komolyan ezt hiszed? Két éve együtt vagyunk Harold. - a szőke fiú hitetlenkedve rázta meg a fejét, nem hitte, hogy ez a nap s eljön majd az életükben. 
- Lehet, hogy csak pótlékként kellettem "Bri" után. - utálkozva ejtette ki a nevet, mintha méreg lenne, s talán valóban az volt, a fiú tudta nélkül is megmérgezett egy jól működő kapcsolatot. 
- Komolyan ezt hiszed? Akkor inkább menj és aludj a nappaliban. Nem akarok egy havibajos hisztissel együtt aludni. - karba tette a kezét, s úgy mutatta az utat a nappali felé, ahová száműzte őt. 
Harry szeme szikrákat szórt, miközben gyorsan felhúzta magára nadrágját, belebújt egy felsőbe, s egy pulcsiba, majd kivágta az ajtót. Hiper sebességgel vette fel csizmáját, a fejébe húzta sapiját, a zsebébe tette tárcáját és mobilját, s már ott sem volt. Niall még reagálni sem tudott, túl fáradt volt bármihez is, így csak visszafeküdt, s könnyáztatta arccal aludt el. Hiába várta az ölelő kart, a szerelme most távolabb volt tőle, mint valaha. 

Harry idegesen trappolt végig a sötét utcán egy konkrét cél felé. A legközelebbi szórakozó helyet tűzte ki maga elé, hogy a sárgaföldig igya magát, elakarta felejteni a szöszi, a hülye ünnepet, és mindent, ami ehhez a kettőhöz kapcsolódott. 
Igazán szép gondolat volt, azonban arra nem gondolt, hogy az alkohol csak felerősíti benne a vágyat a szőke fiú iránt, s nem hagyta szabadulni őt a gondolatai közül. Az agya csak Niall körül forgott, szüntelenül kattogott a helyzeten, amibe megint csak féltékenysége húzta bele. Haza akart menni, újra és újra szerelmet vallani Niallnek, és a mellkasán feküdve elaludni, ehelyett azonban feje a pult kemény fáján koppant, s ott érte utol őt az álom. 

***

Niall idegesen küldte el az üzenetet egy napja nem látott barátjának. Akármennyire is aggódott büszkesége és dühe nem engedte, hogy felkeresse a fiút, aki valahol a világban biztosan ugyanígy vélekedett, hiszen ő sem hívta fel a szöszit.
Karácsony napja volt, ami általában a legszebb nap az évben, ilyenkor Harryvel együttes erővel díszítik fel a házat és a karácsonyfát, mézeskalácsot sütnek, és nagyokat szeretkeznek a ház össze pontján. Ehelyett azonban Niall egyedül aggatott fel díszeket a fenyőre, és a süti helyett pedig csipsz került az asztalra, várva a vendégeket.
Azonban Niall akárhogy is haragudott a göndörkére, amikor az ajándékokat a fa alá helyezte oda tette a különleges dobozkát is, tudta, hogy akármi történik is közöttük véghez viszi a tervét, ők ketten egymáshoz tartoznak, amíg világ a világ.
Alighogy Harry befutott, és váltottak néhány mogorva pillantást egymással a fiúk is megérkeztek, és kezdetét vette az ünneplés.
A göndör fiú egész végig kerülte őt, feltűnően sokat nevetett a többiekkel, s mindig arra a székre ült, ami a legtávolabb volt a szöszitől. A feszültség a tetőfokára hágott, amint az ajándékbontásra került a sor. Az 5 barát körül ülte a fát, ami alatt csak úgy sorakoztak az ajándékok, először a vendégek kereshették meg a sajátjaikat, majd a házigazdák következtek.
- Kezd csak nyugodtan Niall. - intett oda flegmán Harry, hűvös udvariassággal átengedve a kezdés jogát, azonban ezt a szőke nem tűrte.
- Oh, nem kezd te, mielőtt ezen fogsz besértődni, Harold. - olyan gúnyosan ejtette a nevét, ahogy csak tudta, azonban hangja mögött mégiscsak megbújt az az izgalom, amivel várta a göndör reakcióját ajándékára.
- Nem-nem Horan, csak kezd el. - ellenkezett még mindig a fiú, amikor Niall megunta a várakozást, s felháborodva vette a kezébe a piros kis dobozkáját.
- Harold Edward Styles. Nyisd már ki azt a francos ajándékot, hogy megkérhessem a kezed. - kiáltott fel, s a kezébe nyomta a dobozt, amiben egy csillogó ezüst gyűrű lapult.
- Niall James Horan te még ezt is elrontod. - csóválta meg a fejét a göndörke egy pillanatnyi döbbenet után, azonban a szája sarkában mosoly bujkált, ahogy átadta a saját ajándékát a szöszinek.
Egyszerre fedezték fel a kis doboz titkát, mindkettő egy hasonló formájú ezüst gyűrűt takart. Semmi sem szimbolizálta jobban összetartozásukat, mint ez a gesztus.
- Akkor most ki kérte meg ki kezét? - érdeklődött Louis izgatottan, aki úgy nézte a két fiú civódását, mint egy szappanoperát, s majdnem annyira élvezte is.
- Természetesen én Niallét. - húzta ki magát büszkén, ujjai között pörgetve az ékszert.
- Istenem, csak fogd be és csókolj meg. - forgatta meg a szemét a szöszi, már nagyon unta a veszekedést, az egyetlen, amire vágyott, hogy Harry olyan szenvedélyesen csókolja meg, ahogy csak tudta. És ez a vágya teljesült is, a göndör elképesztő sebességgel helyezte gyűrűsujjára az ékszert, húzta magához a szöszit, s a lelkét is kicsókolta belőle. A két fémkarika csengő hanggal koccant össze, mialatt a barátaik boldog ujjongásban törtek ki.
- Sajnálom Niall, nem úgy gondoltam én csak...- hajtotta le a fejét megbánóan Harry, de a szöszi nem sokáig bírta a zöld szemek hiányát, az állánál fogva kényszerítette, hogy felnézzen.
- Sütsz nekem mézeskalácsot? - kérdezte csillogó szemmel Niall, mire a szerelme az orrára nyomott egy puszit.
- Amennyit csak szeretnél.
Habár az elején nem úgy sültek el a dolgok, ahogy ők azt gondolták, a szerelem győzedelmeskedett, s a szeretet ünnepén két szív örökre összeforrt. Mert a szív igenis páros szerv, de a párja egy másik emberben található. 

9 megjegyzés:

  1. Naaah Lana! Ez egyszerűen csodálatos lett, nagyon ügyesen megírtad! ♥ Nos, mint körülbelül minden oneshotodat, ezt is egy kész élvezet volt olvasni.
    Valamint tudod, és tudd, hogy én mindig itt leszek és támogatlak amikor csak tudlak! c: Most pedig csak nagyon gratulálni tudok a részhez!
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Kise. Sokat jelent. Köszönöm. ♥
      x

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Bocsi,szerkesztek!
    1:Valami fantasztikus lett a One-shot! Nagyon aranyos és elbűvölő!
    2:Jobbulást és szurkolok(akármi bajod van),remélem hamar visszatérsz! :)
    puszi:
    CoolGirls:*

    VálaszTörlés
  4. Megmondom őszintén, nem gondoltam volna, hogy lehet ebből az ötletből kihozni egy normális történetet, de te megoldottad! És nem, határozottan nem jártak volna jobban velem, sőt...!
    Tökéletesen megírtad, akárcsak máskor. Igazán örülök, hogy sikerült ötletet adnom neked.
    Jobbulást, nagyon várunk vissza :)
    xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom mi lesz, talán holnap vissza is térek, de köszönöm, és nem. Te sokkal jobban megoldottad volna.:)
      x

      Törlés
  5. Fantasztikus lett, mint mindig! :) Nem jutok szóhoz! Rettentően cukiiiiiii! Vagy akár mondhatnám azt is: Olyan cuki, hogy belehalok! ;)
    Mielőbbi jobbulást! Várunk vissza teljes egészében!
    Xoxo Nikol D. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, igazán jól esik, hogy ezt mondod :)
      x

      Törlés