2014. november 24., hétfő

I have to be perfect~Narry

Sziasztok :)  Hétfő van ugyan, de gondoltam megleplek titeket egy one shot-tal, ami nos...a szívemből jött, szóval remélem tetszeni fog. Sajnálom, hogy mostanában ilyen témákról írok, de szükségesnek látom átdolgozni ezt...szóval tudjátok, küldöm ezt mindenkinek, akik mindennap szenvednek a hétköznapi elvárások alatt. (különös tekintettel ~B-re, minden rendben lesz, szívem) Mindenkinek szép hetet és kitartást :) 
ui.: Köszönöm azoknak, akik írták, hogy kitartást a büntivel kapcsolatban, úgy tűnik hatott az erőtök, így egy napot szenvedtem csak. Köszönöm :)





" 3. 2. 1. " ~ számolt  vissza magában a fiú, majd lerogyott a gépre. Meztelen felsőtestén a verejték úgy csillogott, mintha leöntötték volna egy vödör vízzel, a kontyban összekötött haján izzadság cseppek jelezték a kemény órák munkáját. A kis fehér törölközőjét a kezében szorongatva lehajtott még egy liter vizet, bepótolva a kiizzadt folyadékot, majd az üres flakont a többi mellé dobta.
Harry egy perc pihenőt adott fáradt izmainak, aztán felállt a hasizom erősítő gépről, és szembe nézett önmagával. A tükör, amely az egész falat eltakarta, tágasabbá téve így a különböző gépekkel zsúfolt helyet, egy lelkileg összetört fiút mutatott, aki a külseje fejlesztésével akart bizonyítani. Karjain az izmok kivehetően domborodtak, a hasán lévő kockák száma megszámlálható volt, miközben lélegzett, a lábain lévő inak csak úgy dagadtak, ahogy a fiú megfeszítette őket. "Nem elég, még nem elég"
Egy pillanat erejéig farkas szemet nézett saját magával, de ez a másodperc is tökéletesen elég volt arra, hogy elégedetlen prüszköléssel elforduljon a tükörképétől. Visszaült a hasizom fejlesztő gépre, lábait beigazította, kezét a tarkójára tette, egy kicsit becsukta a szemét, hogy erőt merítsen, majd még gyorsabban kezdett neki a saját maga összeállított edzésprogramnak.
" 1000. 999. 998..."

***

Az ébresztő óra halk zizegése keltette fel a fiút, akit szerelme ölelésében ért el az álom a kimerítő kondizás után. Hosszú ujjaival gyorsan lenyomta a megfelelő gombot, hogy a szőke fiú fel ne kelljen, majd kibontakozott a karjai közül, s hangtalanul csukta be maga után az ajtót, ez már rutinnak számított nála.
Azonban a göndör hajú fiú arra sosem gondolt, hogy kedvese minden ilyen alkalommal felkel vele, s  a távolból nézi, ahogy ő gyorsan megreggelizik, majd elindul a reggeli futására, ami egyre több, és több kilométert jelentett. A hónapok során a futással töltött idő megütötte a 3 órát is, ezzel még jobban lecsökkentve az alvásra szánt órák számát. Niall már nagyon aggódott a fiúért, aki egyre megszállottabban próbált megfelelni a világ elvárásainak.
Az ágyban ülve várta meg azt a pár órát, még Harry hazaért, s elhatározta; szembesíti a fiút a cselekedeteivel, mielőtt nagy baj lesz. Türelmesen várakozott akkor is, mikor a verejtékben úszó, csapzott hajú, tajtékzó fiú letusolt, s egy szál bokszerben vissza nem ült mellé. Akkor a szeretett személyre emelte gyönyörű égszínkék tekintetét, s belekezdett volna a beszédbe, amit magában már ezerszer megfogalmazott, azonban most a szavak mégsem akartak kicsúszni ajkai közül.
- Hazz...ugye tudod, hogy nagyon szeretlek? - az ágyon fáradtan elterülő fiú lassan emelkedő, és süllyedő mellkasára fektette állát, a madár tetoválás körvonalain újra, és újra végig simítva.
- Én is téged Nialler. - húzta halvány mosolyra a száját Harry, s nézte a testére támaszkodó angyalt.
Niall ujjai egyre lejjebb kalandoztak fekete mintán, egészen le a pillangóig, ahol azonban ledermedt egy pillanatra, s a simogatásból tapogatózó mozdulatokba torkollott, analizálva szerelme vékonyságát. Ujjbegyei alatt a bordái szinte átszúrták a vékony fehér bőrréteget. Horrorisztikus látvány volt ez a tökéletes hasizom mellett.
- Harold, eszel te rendesen? - nézett rá aggódóan, a kiálló csontok látványa megijesztette az ír fiút.
- Persze, Niall. Ne aggódj. - mosolygott rá a rég látott gödröcskéivel a fiú, elvarázsolva a szöszit annyira, hogy észrevétlen a paplan alá tudja rejteni gizda testét, eltakarva azt szerelme, de legfőképpen maga elől.

Niall hagyta, hogy Harry elrejtse összeomlásának nyomait testén, azonban felügyelet alatt tartotta a fiút, napokig csak a háttérből nézte, hogy mennyit eszik, mennyit kondizik, és mennyit alszik. Az eredmények elkeserítőek voltak. A legtöbb időt teste építésével töltötte, pár órát alvással, azonban enni csak pár falatot engedett meg magának. Niall már komolyan aggódott a fiúért, de fogalma sem volt mihez kezdjen, ismerte már annyira a őt, hogy tudja, rá nem hatnának a fenyegető, vagy dühös szavak, az a fajta ember volt, aki mindig is a maga feje után ment, és csak a saját kárán tanult.
Szóval más módszert kellett alkalmaznia. Ennek első részeként akárhányszor csak alkalma volt rá elmondta neki mennyire szereti, és mennyire tökéletesnek tartja. A terv második részét az ennivaló alkotta; olyan helyekre rángatta el Harryt, ahol egyszerűen kénytelen volt enni, ha nem akarta lebuktatni magát. A harmadik pontként pedig a szöszi először egy héten egyszer, később kétszer észrevétlenül kikapcsolta a fiú ébresztőjét, így az alvással töltött óráinak számát növelve, s sokszor estére tervezett programokat, hogy megakadályozza a késő esti konditermezést. Ennyit tudott tenni a szerelméért, s bízott abban, hogy ennyi elég lesz.
De nem, nem volt elég.

***

Harry új hóbortjának szentelte szabadidejét; a twittert böngészte a róla alkotott vélemények végett. Azonban nem biztatni akarta magát az elvakultan szerelmes posztokkal, lányoktól akikkel még nem is találkozott, hanem kritikákat keresett. Abban sem szenvedett hiányt a közösségi oldal. Számtalan ember ócsárolta a haját, sokan a tetkóit, de a legtöbb szidás mégis az indentitására érkezett. Emberek millió dobálóztak olyan szavakkal, amiknek a valódi jelentését még ők maguk sem tudták, hogy megbántsanak egy fiút, akiről még csak nem is tudnak semmit.
Harry leszorította szempilláit, hogy megakadályozza az első könnycseppek legördülését, a markában lévő telefon belevájt tenyerébe, annyira erősen szorította a tárgyat.
Ez volt az a pillanat, amikor Niall végre előlépett a háttérből, az utálat központjává vált kis szerkentyűt elhajította, s magához ölelte a fiút, akinek az arcán már hosszú csíkot hagytak a sós könnycseppek.
- Niall, azt írták vágassák le a hajam...- szipogva ejtette ki a szavakat, amelyek méregként terjedtek az agyába, egyre nagyobb megfelelési kényszert vonva maguk után.
- Tudom, ssshh...- próbálta vigasztalni a fiút, aki egyre csak zokogott a karjaiban.
- Azt írták undorítóak a tetkóim. - sorolta tovább a sérelmeket, amikkel a szöszi is tisztában volt, mégis így kimondva még szörnyűbben hangozott. Meggyalázni az emlékeket, amit az ember okkal varratott örökre magára? Hogyan vált az emberiség szörnyé?
- Azt írták buz...
- Ssshh...- a sziszegő hang elnyelte a mondat végét, így kicsit enyhítve a helyzeten.
Niall addig ringatta a fiút, amíg el nem csendesedett, s csak a halk lélegzésük hallatszott. Akkor a szöszi maga felé fordította a szerelme fejét, összekapcsolta a tekintetüket, s kimondta azokat a szavakat, amelyeket már hetekkel ezelőtt kellett volna, azonban akkor ajkaira fagytak.
- Harry...egy valamiben egyetértek velük, és utálnám, ha nem így lenne, ez pedig a nemi indentitásod. Ha nem lennél meleg, akkor nem szeretnél, és én abba belepusztulnék. - egy apró csókot nyomott a vékony metszésű ajkakra, amik mosolyra húzódtak a szavakra. Ilyen megközelítésből még nem nézte a dolgokat. - És annyira imádom a tetkóidat, szeretném azt hinni, hogy egy-kettő miattam lett készítve. - a mondata után finom puszikkal borította be az összes mintát, amelyek örök emlékként szolgáltak a fiúnak. - És most megmondom, ha a saját akaratodon kívül, a világnak behódolva levágatod a hajad én tökön rúglak. - egy eszkimó puszival ajándékozta meg kedvesét, akinek arca felderült szerelme szavaira, csak ennyi kellett neki.
- Köszönöm. - suttogta, s még erősebben bújt bele Niall pulcsijába, aki ezt egyáltalán nem bánta.
- Figyelj csak, mutatok valamit. - jutott eszébe hirtelen egy zseniális dolog a szöszinek, s a zöld kíváncsi szemek kereszttüzében előkapta a telefonját, s húzogatni kezdte a képernyőn ujjait, mígnem megtalálta a képet. - Látod ezt a fiút? - a göndörke felé mutatta a telefont, aki összehúzott szemöldökkel nézett farkas szemet 3 évvel ezelőtti énjével. - Nézd; van egy kis pocija, a haja akár a szénaboglya, kicsit nyakigláb szegény, de nézd azt a hatalmas mosolyt az arcán. Tudod mit láttam, amikor aznap rád néztem? Csak azt a mosolyt, a gyönyörű zöld szemeidet, a különleges göndör hajadat és azt a légkört, ami miatt mindenki csak rád figyelt. Most meg nézz magadra; tiszta izom a karod, kockás a hasad, a hajad már nem olyan borzalmas. De hiányzik a mosolyod, ami miatt beléd szerettem. - konyult le egy kissé a szája széle a szöszinek, de nem hagyta, hogy újra síróssá fajuljon a hangulat. - Tökéletes vagy nekem, Harry.
- Dehogy vagyok tökéletes, nem láttad, hogy mit...- kezdett tiltakozni a göndör fiú, de a szöszi egy határozott kijelentéssel félbe szakította.
- Tökéletes vagy.

A hetek teltek, Harry pedig a napok múlásával egyre inkább kezdte visszaszerezni saját magát. Letért az önpusztító üzemmódról, elkezdte visszanyerni eredeti testsúlyát, s életkedvét is. Az a mosoly, amibe nem csak Niall, de több millió lány szeretett bele újra visszatért az arcára, magával hozva elragadó gödröcskéit. S, ami a legfontosabb Harry megtanulta azt, amit sokan még csak sejteni sem sejtenek; nem az a fontos, hogy mennyien kritizálnak, hány ezren hajtogatják a dolgokat, amik nem tetszenek nekik, a legfontosabb az, hogy Ő, aki a leginkább számít szeressen, tiszta szívéből. Mert a szerelem olyan dolgokat mutat meg, ami a szemnek láthatatlan. Ezért kapta meg Harry Nialltól azt, amire mindig is vágyott: tökéletesnek lenni.

10 megjegyzés:

  1. "- Dehogy vagyok tökéletes, nem láttad, hogy mit...- kezdett tiltakozni a göndör fiú, de a szöszi egy határozott kijelentéssel félbe szakította.
    - Tökéletes vagy."

    Ennél a résznél egy reakcióm volt: Szent ég, elfolyok. És most komolyan beszélek. Tudod te, hogy ez mennyire aranyos lett? :) Elragadó kis történet lett, örülök, hogy ismét velünk vagy egyébként.
    U.i: Pontosan ezt tudom neked is mondani: Tökéletes vagy nekem, Drágám :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezaz, Kivívtam, hogy Lora elfollyon, Yeah. köszönöm, bae, és te a tökéletest is túl szárnyalod számomra :)
      x

      Törlés
  2. Szívem, ez annyira megható! Én kifejezetten imádom, hogy ilyen komoly témákat dolgozol fel (főleg mert az én életemben sok fel is lelhető), és rettentő nagy tehetséged van hozzá! Nem tudom, hogy honnan szedted az elképesztő írástudásod, viszont elképesztően szerencsésnek mondhatom magam, hogy olvashatom!
    Nagyon örülök, hogy csak egy napig kellett szenvedned! Főleg így, hogy betegen fekszem az ágyban és az olvasáson kívül nincs sokkal jobb dolgom! ;)
    Xoxo Nikol D. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Őszintén remélem, hogy a te életedben felvetett dolgok is kezdenek helyre jönni, csak szólj és bárkinek leverek, ha szeretnéd :) Köszönöm szépen a dicséretet, és gyógyulj meg, én is beteg vagyok, úgyhogy pacsi :D :)
      ui: Én vagyok elképesztő szerencsés, amiért olvasol.
      x

      Törlés
  3. Imádtam - csak tipikusan az a szó, amit minden történeted után elmondhatok.
    Nagyon-nagyon örülök személy szerint, hogy komolyabb vizekre is evezel, elvégre az embereknek erre is igazán szükségük van a tündérmesék mellett. Te pedig tökéletesen leírod, és azt hiszem, ezzel nem egy embernek segítesz :)
    Remélem, egyszer majd én is megtalálom azt a személyt, aki olyan lesz nekem, mint Harry-nek Niall ☺
    Örülök, hogy visszatértél hozzánk ennyire hamar, imádom az írásod, a történeteid, de ezt tudod :)
    xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is remélem, hogy egy kicsit legalább tudtam segíteni :) Köszönöm a dicséretet, örülök amiért ez is tetszett, és hidd el meglesz neked is :) Mindenkinek kell legyen. Örülök, hogy örülsz :)
      x

      Törlés
  4. Jézus,elsírtam magam... :') Olyan kis aranyos lett,és egyben benne van a fájdalmas igazság is... Ne értsetek félre,szeretem az 1D-t meg minden,de az utóbbi évben nagyon tönkre tették magukat,és most lehet kicsit látni rajtuk,hogy bánják,és próbálnak ellene tenni... Ugyanezt a csalódást éreztem a történetben,mint én az 1D-vel kapcsolatban.. Nagyon jó lett,teljesen feldobja majd ezt a hetet! Köszönöm! :)
    puszi:
    CoolGirls :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nos leginkább Louis-on és Zaynen lehet látni ezt, legalábbis szerintem, és eredetileg Larryre terveztem, de gondoltam Narryben sem lehet, olyan rossz, és így egy legyet ütöttem egy csapásra, mivel VALAKI nagyon nagy Narry shipper. Egy szó, mint száz, erről ódákat tudnék zengeni, és teljes mértékben egyet értek. Csalódtam egy kicsit, de mellettük állunk ha jó a helyzet, ha rossz nem igaz?
      x

      Törlés
  5. Kedves, imádlak, amiért ezt megírtad! Majdhogynem az életem fonalát vezetted le. Akkor már én is leírom ide a dolgaimat. Emlékszem, hogy a barátomat eltoltam, amikor egyik este át akart ölelni, és mennyire haragudott magára. Azt hitte, én lassabban szeretnék haladni, és még nem aludnék vele. Aztán az este érdekesebb részénél is megkértem, hogy kapcsolja le a villanyt. Megtette, de akkor derengeni kezdett neki valami, és sötétben megbeszéltük a dolgot. Nekem is az volt a szerencsém, hogy egy tüneményes pasit fogtam ki. Elmondtam neki nagy nehezen, hogy vannak kritikus zónái a testemnek, amit nem szeretem, ha közelebbről szemügyre vesznek, mint a hasam vagy a combom belseje. Erre persze egyből felkapcsolta a lámpát, és odabézett - hiába pasiból van. Ő hitette el velem, hogy nem vagyok kövér, nem kell kínoznom magam, és ez a korszak azóta is csak a mi titkunk. Szerintem élvezte, hogy "megmenthetett", de azt már nem annyira, hogy velem kellett járnia edzőterembe, nehogy túlhajtsam magam, és megint elájuljak.
    Szóval köszönöm, hogy leírtad ezt, sok mindent eszembe juttatott, de ma már csak nevetünk az egészen, és így, az egyetemről visszapillantva, buta liba voltam 11.-ben. Ha ő nincs, még mindig ott lennék.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szomorú, amiért így éreztél, és ez történt veled, azonban örülök, hogy neked akadt egy megmentőd, nagyon szerencsés vagy! Nagyon örülök, hogy már jól vagy, és ahogy a szavaidból kivettem még együtt vagytok (?) sok boldogságot, és sok sikert az egyetemhez :)
      x

      Törlés