2014. december 20., szombat

Home~Larry

Sziasztok :) Ki van még velem? Remélem maradtatok néhányan...Kellemes szünetet mindenkinek, és jó olvasást annak ellenére, hogy ez nem éppen a legjobb írásom, valamint nem is szuper hosszú. Remélem tetszeni fog:)
Lana x


- Most lelőlek! - adott ki Louis pufogó hangokat, mire Harry játékosan elterült a földön, s élvezettel figyelte, ahogy barátja eljárja a győztesek táncát.
- És mi van, ha a szuper erőmmel meggyógyítom magam? - kiáltott fel a göndörke, s újult erővel kezdett bele a harcba.
A szoba csatatérként festett, mire a háború befejeződött, a párnák a földön hevertek, az ágyon lévő takaró összegubancolva feküdt néhány ruhadarabbal, és a fehér lepedővel, a szemetes felborult, piszkos zsepikkel, faragvánnyal, és papírdarabokkal beborítva a kék szőnyeget. A két fiú pedig a káosz közepén feküdt, lihegve, a játék hevében viruló fejjel, s egymásra meredtek, miközben próbálták lenyugtatni hevesen dobogó szívüket.
Harry még csak kiskamasz volt, mégis, ahogy ránézett Louis-ra látta, hogy pár hónap alatt mennyit változott. Arca nyúlni kezdett, hihetetlen sebességgel nőtt, haját is hosszabbra hagyta, ismerkedve a kamasz fiúk második legjobb barátjával; a zselével.
De Harry sem festett másképp barátja fejében; ő is felfedezte már egyre jobban kunkorodó barna tincseit, amelyeket a szokásos mozdulat sorával utasított rendre, s egyre jobban nyúló testét, amivel jóval fölé magasodott.
- Hát ti meg mit csináltatok? - kerekedett ki egy pillanatra Anne szeme, ahogy benyitott a szobába, és egy komplett csatatérbe ütközött. De az anyai szív hamar olvadozni kezdett fia boci szemeire, s engedékenyen engedte el őket fürdeni. Az alatt a negyedóra alatt, amíg a fiúk lemosták magukról a rájuk tapadt piszkot Anne csodát művelt a szobával, minden csillogott, villogott, mire a két fiú álmosan, kissé vizes hajjal visszatértek. Ez egy olyanféle csoda volt, amire csak az anyák képesek.
- Jó éjt, anyu. - sürgette Harry Anne-t, aki nevetve reagált csak erre, ezt a korszakot már átélte a fiú nővérével, így tudta; jobb ha magára hagyja a fiút, hiszen most kezd el a nagyfiúk világával ismerkedni. Azon is csak kuncogni tudott, hogy Harry fancsali képpel fogadta a jó éjt puszit, majd ahogy valósággal kitoloncolta a szobából.
A két fiú magára maradt a sötétben, s egy pillanatra elcsöndesült minden. Egymás mellett fekve lélegeztek, hallgatták a kintről beszűrő zajokat, és csak mosolyogtak. Nem tehettek róla, ha ezek ketten össze voltak eresztve onnantól csak a jókedvé volt a főszerep, szerencsére a két fiú híréről sem ismerte a szomorúságot, így egész nap csak játszottak és szórakoztak. Imádták egymást.
Louis egy pillanat alatt törte meg a békét, örökmozgó mivoltát meg nem hazudtolva kezdett el ugrálni az ágyon, élvezve, ahogy egyetlen pillanatra mintha megérinthetné a plafont, majd újabb hirtelen váltást produkált. A paplan alá bújt, s berántotta maga mellé az őt figyelő barátját. Újra elhelyezkedtek háton fekve, azonban egy új szórakozást találtak; Louis zseblámpája segítségével árnyjátékot folytattak. Harry imádta elkápráztatni barátját a tökéletes nyúl alakításával, még Louis a pókokat utánozta profin.
Későre járt már, mikor Louis is lenyugodott, s az álmosság lassan ereszkedett szempillájára. Harry félig lábbal a színes álmaiban járt már, amikor a realitás peremén megérezte, ahogy egy test hozzábújik, s édesen kíván neki jó éjszakát.

Az évek csak úgy teltek, s ahogy lenni szokott a legjobb barátok végül külön főiskolára mentek, s hiába ígérgettek egymásnak fűt, fát ballagáskor; a hívások megfogyatkoztak, a találkozások száma lecsökkent, szépen lassan mindkét fiú felépítette az új életét. A másik nélkül.
Azonban mindig van egy pont, egy pont, amikor túl sok lesz az új életed, a tested nosztalgiázni akar, s akkor te megállítod a jelent egy pillanatra, hogy még egyszer átélhesd a múltad, hogy újult erővel vesd bele magad a jövőbe. A legszebb pedig ebben az, amikor két régi szív egyszerre áhítozik nosztalgiáért.
Harry hazautazott szülővárosába egy hétre, s első dolga szülei halálra ölelgetése után az volt, hogy átmenjen a szemben lévő házhoz. Elég rossz idő volt, a szürke felhők beborították az eget a vihar hírnökeként, s a szél is borzasztóan hidegen borzolt bele a göndör loboncba. Ahogy a fiú pedig végre az ismerős ajtóhoz ért a szája sarkára egy apró mosoly kúszott, ami nem volt hajlandó tágítani onnan. A csengő lenyomása után is csak vigyorogni tudott, a fákra, a bokrokra, a házakra, a ronda cserép nyuszira, ami alatt a pótkulcs rejlett. Hiszen mindez hozzátartozott a régi életéhez, egyetlen dologként összeállva. Ez volt az otthona.
- Szia, Harry. - köszöntötte lazán őt az ajtónyitó, mire az említett egy másodpercre lefagyott. Egyáltalán nem számított régi legjobb barátjára, ő csupán csak üdvözölni akarta második családját, a Tomlinsonokat.
- Louis. - ejtette ki puhán a szót ajkai közül, majd végig nézett a fiún. Még mindig alacsonyabb volt nála, legalább egy fél fejjel, hosszú ijesztően vékony lábait egy szürke farmerba bujtatta, fehér Adidas fölsője lustán lógott kissé kiálló kulcscsontjain. Arca elképesztően sokat változott, a gyerekkori pufiságát teljesen kinőtte, hosszúkás arcán a párnapos borosta tette még felnőttesebbé.
- Mi az, már csak meg sem ölelsz? - biggyesztette le játékosan az ajkát a fiú, kék szemei úgy csillogtak, mint anno a '90-es évek végén.
A göndörke egy pillanatig várt, nem tudta miért, csupán nem tudott betelni a legjobb barátja okozta látvánnyal, majd egyenesen a fiú nyakába ugrott, aki hangos nevetéssel fogadta Harry szeretetét.
Louis belefúrta a fejét a bongyori nyakába, s hosszasan beszívta az illatát, imádta a fiú természetes kókuszos aromáját, mindig a régi idők jutottak eszébe róla.
- Annyira rég láttalak. - suttogta Harry, s úgy érezte; csak most ért haza igazán. Louis-val érezte csak azt a bizonyos érzést a szívében.
Végül az egész délutánt átbeszélték, ugyanúgy, mint régen, nem törődve a világgal, azokban az órákban csak ők ketten voltak, egyként összeforrva. Azonban éjszaka egyszer eljő, ahogy a jelen is, késztetve minket arra, hogy ott hagyjuk a múltat, s a benne lévő embereket. Egy kis nosztalgia mindig kell a szívnek, hogy megnyugodjon, de mindig vissza kell térni, ez az élet rendje.
- Jó volt újra látni Louis. - sóhajtott fel a göndör hajú, tudta, hogy másnap reggel vissza kell utaznia az egyetemre.
- Téged is Harry. - mosolygott rá a fiú, s odahajolt, hogy egy apró puszit nyomjon a szája mellé, azonban elvétette a célzást, s egyenesen a rózsaszín ajkakra cuppant.
Egyetlen pillanat volt, de ez alatt a rövid idő alatt tűzijátékok robbantak, s valami éledezni kezdett a két fiúban, azonban ez túl kevés volt arra, hogy kibontakozhasson a szenvedély. Harry zavartan hátrált egy lépést.
- Én...khm...sajnálom...- köszörülte meg a torkát a pipacspiros fiú, s a göndörke csak megrázta a fejét.
- Semmi baj, viszlát Boo. - intett egyet, s hosszú lábaival máris a lépcsőn szökdécselt le, egyedül hagyva az összezavarodott fiút.

***

- És azután mi történt? - kérdezte a kislány, áhítattal nézve a két férfira, akik éppen életük történetét mesélték.
- Az bonyolult...- köszörülte meg a torkát Louis, aki elpirulva fordult el a kislány hatalmas kíváncsi szemeitől.
- Így is mondhatjuk, na most már aludj, hercegnő. - a két szülő arcára egy hatalmas mosoly ült ki, ahogy egy dupla puszival illeték a lányukat.
Egy egy jó éjt kívánság után leoltották a lámpát, s egyedül hagyták az ő kis hercegnőjüket. Amint pedig becsukódott az ajtó Harry egy erőteljes mozdulattal a falnak lökte szerelmét.
- Bonyolult? - alig ejtette ki a szavakat a száján, csupán tátogta, egyenesen a fiú fülébe, aki ahogy eddig évek során minden egyes alkalommal, most is hevesen lélegezve, száguldó szívvel fogadta szerelme közelségét. - Én szerintem nem volt olyan bonyolult, mikor pár perccel a csók után konkrétan visszatoloncoltál a házba, rá öt percre meg már szoptál is. - nevetett fel Harry, s játékosan beleharapott a fiú nyakába.
- Az részlet kérdés. Nem mondhatom el az 5 éves lányunknak, hogy hogyan dugtál meg. - ajkait beharapva figyelte a smaragd íriszt, amit a vágy feketére festett.
- Akkor csak mutasd meg nekem. Hogyan csináltam? - végig simított rózsaszín nyelvével az ajkán, s hagyta, hogy a fiú maga után húzza, egyenes a hálószobájukba.
A kezdeti szenvedély sosem hagyta el őket, hiszen azóta a nap óta, mikor elcsattant az első csókjuk, ott volt kettőjük között a tűz, amely két embert egybe köt. Örökre.

10 megjegyzés:

  1. Szia ! Nagyon örülök hogy visszatértél ! Ez a réz valami fantasztikus volt !!! Így tovább !!
    Lillaxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Lilla:) Örülök, hogy itt vagy, köszönöm:)
      Lana x

      Törlés
  2. Szia. Nagyon örülök hogy visszatértél! Hiányoztál! Ez a történet nagyon jó és édes! :)
    Vivi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Vivi, neked is nagyon örülök, amiért még mindig itt vagy, hidd el ti is nagyon hiányoztatok, és köszönöm :)
      Lana x

      Törlés
  3. Ahhw :3 Annyira örülök, hogy visszatértél! Ez pedig egy csodás kis sztori! :) Imádtam, mint mindet! ;)
    Xoxo Nikol D. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira örülök, hogy te is itt vagy még:) Köszönöm:)
      Lana x

      Törlés
  4. Á, csodálatos lett, ahogy már tőled megszokhattuk!:)
    Hiányzott már az írásod meg a történeteid, jó, hogy újra itt vagy!:3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Á, még elpirulok...:3 Ti is nagyon hiányoztatok nekem:)
      Lana x

      Törlés
  5. Ez csodálatos lett Lana c: Akárhogy is tiltakoznál ellene, én ebben is éreztem azt a tipikus Lanát, amit annyira imádok benne. Azt a stílust, ami megnevettet és meghat egyszerre. Minden, amit a te imádnivaló történeteidtől már megszokhattam. Nagyon boldog vagyok, hogy írtál megint egyet, nagyon jó érzés volt olvasni, és vagy én olvastam nagyon lassan, vagy szerintem hosszú lett és kifejező :)
    Tényleg nagyon tetszett, egyszerűen gyönyörű volt és szerintem sokszor el fogom még olvasni.
    Puszi drága!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nem éreztem olyannak, mint amilyennek leírtad, de köszönöm. Imádom, hogy még olvasol. Puszi
      Lana x

      Törlés