2014. október 26., vasárnap

I'm not afraid anymore~Ziall

Sziasztok :) Remélem mindenkinek jól telik a szünet, én írtam, bár a kezem miatt ne nagyon tudok hosszabbakat, de próbálkozom. Remélem tetszeni fog, a Steal My Girl videoklipje ihlette,  jó olvasást :)
x   

Az ajkait beharapva figyelte a szőke fiút, aki önmagát elfeledve táncolt. Az a néhány ráaggatott gönc nem takarta eléggé a vézna, mégis izmos testet, így tökéletes rálátást nyújtott meztelen mellkasára. Zayn beharapta a ajkait, tekintetét egyszerűen nem tudta levenni az enyhén kockás hasról, a vékony lábakról, a szanaszét álló szőke tincsekről, és azokról a gyönyörű kék szemekről. Elvarázsolta a fiú játékos könnyedsége, s a nevetése, ami mindenkit mosolyra késztetett, aki csak hallotta.
- Zayn te jössz! - kiáltott a rendező, mire a fiú majdnem megugrott, annyira hirtelen érte a mondat, mintha eddig valami varázslat alatt lett volna. Elfordult, hogy a dolgára indulhasson, azonban szeme sarkából még látta, ahogy Niall mindent tudóan rákacsint.
A két szumó birkózó között eltöltött időre szinte nem is emlékezett, hiszen nem tudott rendesen koncentrálni, az égszínkék szempár szinte lyukat égetett a tarkójába. Csak arra figyelt, hogy ne essen el, és ez pont elég volt ahhoz, hogy lélegzetelállító felvételt vegyenek fel róla. Mert Zayn ilyen, neki nem kell megerőltetés a tökéletességhez.
- Oké Zayn, szuper voltál! - tapsolt fel a rendező, s ennek hatására szinte mindenki, aki nézte őt. Niall tekintetével összekapcsolta a sajátját, s hevesen dobogó szívvel konstatálta, hogy a szöszi kihívóan megnyalja ajkait.
Elindultak egymás felé, mint két mágnes úgy vonzotta testük a másikét. Zayn érezte a fülében dobogó vért, ami minden mást kizárt, csak ők voltak, egymástól alig pár centire.
- És most mi lesz Z? - vonta fel a szemöldökét Niall. Túlságosan provokálóan viselkedett ma, még a szokásosnál is jobban.
- Semmi. - hangja remegett, hiszen a közelsége megrészegítette őt.
- Mitől rettegsz? Aki szeret, az megérti ezt, ami köztünk van, aki pedig nem, az úgy sem számít. - vont vállat nemtörődően Niall. Zayn mindig is csodálta, hogy a szöszit mennyire nem érdekli mások véleménye, és ennek valószínűleg köze volt ahhoz, ahogy a karrierük elején bántak vele. Akkor megedződött, s mindenki tisztában van azzal, hogy lelkileg ő a legerősebb közöttük.
- Niall...- suttogta szinte hangtalanul, mégis olyan lemondóan, amire Niall csak bólintani tudott. Megértette.
Habár Zayn szíve olyan erősen húzta a szőke fiúhoz, hogy erős önkontrollra volt szüksége ahhoz, hogy nem essen neki, mégis az agya olyannyira ellenzi ezeket érzelmeket, hogy képtelen engedni szívének. Pedig álmában mindig érzi magán selymes ajkak cirógatását, amit életében egyszer, még hónapokkal ezelőtt tapasztalt meg, de azóta sem tudta kiverni a fejéből. Azóta szüntelenül azt álmodja, hogy ujjai beletúrnak a kusza szőke tincsekbe, ahogy belemarkol a kerek fenekébe, ahogy nyelvét végig futtatja a mellkasán, ahogy szívja az érzékeny bőrt a nyaka tövében...
Zayn nem is lehetett boldogabb, amikor megtudta, hogy a vizes rész jön, hiszen az álmai miatt gatyája szűkké kezdett válni, s jólesett neki a hideg víz. Önfeledten kezdett el ugrálni az testvéreivel, néha összeröhögött Harryvel, ugrabugrált Liammel, vagy nevetett Louis ügyetlen mozdulatain. Majd végre Niallre emelte a tekintetét. Az utolsó versszak következett, amikor megfogta a szöszi átnedvesedett fehér pólóját, s magához rántotta a meglepődött fiút.
- Nem félek többé! - suttogta az ajkaira  - He belongs to me. - énekelte a legutolsó sort egy kis változtatással, majd a hívogató ajkakra végre lecsapott. Tudta, hogy miden megállt körülöttük, és hogy minden egyes ember, aki ott volt tátott szájjal figyelte a hevesen csókolózó párost.
- Hmm...akkor most nekem is meg kéne csókolnom valakit? Nekem erről senki nem szólt. - nézett zavarodottan Louis mire Harry vállat vont, és magához húzta a fiút.
- Nah gyere ide Boo. - nevetett fel,  majd egy puszit nyomott legjobb barátja szájára, aki sokkal hevesebben viszonozta azt.
- Én most nagyon komolyan lemaradtam valamiről. - vakarta meg a fejét, miközben nézte, ahogy a két páros teljesen belemerül a szájuk adta lehetőségek felfedezésébe.
Zayn agya felmondta a szolgálatot, többé nem törődött a negatív dolgokkal, csakis azzal, hogy mennyire tökéletesen illenek össze ajkaik. Niall hozzá tartozott, ez ellen sem ő, sem a szöszi nem tehetett. Csak annyi volt a dolguk, hogy szeressék a másikat az örökkévalóságig, és megmutatni az embereknek, hogy a párkapcsolat nem férfi és nő között létezik, hanem szerelem és szerelem között.

10 megjegyzés:

  1. Oh, God. Imádtam, nem meglepő módon. Egyszerűen csodás.
    A Larry pároson nagyon röhögtem. :D
    Pusy: Naomi Greg xx

    VálaszTörlés
  2. Istenemdecukiiiiii:3333 ezt muszáj volt egybe írni! :33 Az egész annyira lehengerlő és csodás és vantasztikus és sorolhatnám még a pozitív jelzőket, de nem jut eszembe több :DD Ziam után Ziall a legkedveltebb párosom és WOW! Egyszerűen csak WOW! Nem lehet rendesen kifejezni milyen remek! A Larry naon édes volt:33 Még sok ilyen tökéletes írást kérünk! ;) (és az ilyen elérése érdekében nem kell megerőltetned magad!)
    Sok száz puszi és ölelés: Nikol D. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. *fantasztikus :DD én és az írástudásom :D

      Törlés
    2. Hát nagyon örülök, hogy ennyire elnyerte a tetszésedet. És annak szintén, hogy a párosokkal is kedvedre voltam :))
      x

      Törlés
  3. Ohh szegény Liam kimaradt a buliból :"D :c EZ GECICUKI LETT *_* Hihetetlen ,hogy mire vagy képes te "félkarú" szívrabló... :* Imádtam ,hogy bele csempészted Larryt ^^ Hozz még nekünk ilyen cuksi részeket ,de perverz is jöhet...sőőt :$ Baromira nagy rajongód lettem :") Gyógyulást a kezednek te szerencsétlen :DD <3
    Millió puszii
    ~B xoxo
    IMÁDLAK

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, jó. Megértem, hogy szereted Lana írásait(ki nem?), de csak én, ismétlem CSAK ÉN hívhatom őt szerencsétlennek. Kapisi? Számolunk még, ha még egyszer meglátok ilyet! (Amúgy neked is jobbulást, tudom, hogy milyen rossz kórházban lenni :'( Remélem, hamar rendbe jössz te is) De akkor is!

      Törlés
    2. ~B; remélem te is gyógyulgatsz, és rendbe jössz hamar :)) Addig is mit szólsz hozzá, ha írok neked egy perverz Larryt? Mit gondolsz az hozzájárul a gyógyulásodhoz? :) Köszönöm szépen, és nagyon jól esik, amit írtál, és én is gyógyulgatok :)) <3 Cuki kiskacsa te pedig...áh tudod, hogy szeretlek ;) De miért hív engem mindenki szerencsétlennek...
      xxxx

      Törlés
    3. Igen igen igen igen igen *-* <3

      Törlés
    4. Okés, akkor megírom neked :)) <3
      xx

      Törlés