2014. október 23., csütörtök

#pls

Sziasztok :) egy kéréssel jöttem. Megakadtam. Nem érzem magam jónak, ezért töröltem le az egyik sztorimat is...szeretnélek megkérni titeket, hogy írjátok le mit tartotok rossznak az írásomban. Kérlek tegyétek meg, mert így nem tudok tovább haladni. Köszönöm...
x

12 megjegyzés:

  1. Nem érezte magát jónak, hiába mondtam neki az ellenkezőjét. Mit csinálok rosszul?

    Egyetlen Lanám, komolyan. Eszedbe se jusson az ilyen. Hányszor kell még elmondanom neked, hogy jó vagy? Ne kapkodj, élvezd amit csinálsz, elsősorban ne másnak, hanem magadnak írj, ennyi a titok.
    Szeresd, amit írsz. Ne akarj megfelelni senkinek, igyekezz, hogy a magadnak tett elvárásokat teljesítsd. De ne tedd magasra a mércét.
    Lana, tényleg nincs baj az írásoddal. Több érzelem, jobb kidolgozottság, ennyi kell.
    Hisz tudod; minden fejben dől el :)
    Nagyon szeret: Loraa *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem csinálsz semmit rosszul, sőt. Nagyon örülök, hogy próbálsz biztatni. Köszönöm, megpróbálom ezeket megfogadni.
      És is nagyon szeretlek: Lana
      xx

      Törlés
  2. Kerestem, de őszintén!
    De nem találtam rosszat. Persze, néha mindenki megejt egy-egy hibát, és igen, senki nem tökéletes; azonban Lana, teljes őszinteséggel mondhatom, hogy csodálatosan írsz! Lenyűgöző, fantasztikus! Nem tudok mást mondani, mint Lora. Magadnak írj, ne mások elvárásának akarj megfelelni!
    Mert tényleg, kivételes tehetség vagy. Bármikor, mikor olvasom az írásod, csak ámulok, és azt kívánom, bárcsak én is így tudnék írni! Bárcsak én is ilyen szépen tudnék fogalmazni.
    Gyönyörűen írsz, és teljesen tehetséges vagy benne! :)
    Ezt ne felejtsd el és bízz magadban, mert van miért!
    xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nagyon sokat látok bennük de örülök, hogy te nem így gondolod. Megfogadom a te tanácsod is, köszönöm. És hidd el szerintem te vagy a nagyon nagy tehetség. De komolyan tátva marad a szám, mikor olvaslak. Köszönöm szépen :)
      x

      Törlés
  3. Igaza van az előttem szólónak. Gyönyörűen írsz, és nagyon szeretem az írásaidat! :) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt köszönöm is, és nagyon jól is esik :) De mitől imádnád?
      x

      Törlés
  4. Egyetértek az előttem szólókkal, mindenképpen az első kell legyen az, hogy az írás NEKED okozzon örömöt. Ha mondjuk kipattan egy jó ötlet a fejedből, vagy valahogyan megszáll az ihlet, megírod az adott sztorit, és nem miattunk, az olvasóid miatt, hanem magad miatt.
    A másik, hogy ha még két-három hetet is kéne várjak egy sztoridra, teljesen megérné. Csodálatosan írsz. És ezt nem csak úgy írom. Elírásokon kívül nincsenek helyesírás hibáid, és minddn történeteden látszik, hogy egyre jobban fejlődsz. Már majdnem az elejétől olvasom a történeteid, és határozottan állítom, hogy minden, de tényleg MINDEN történeted egy újabb fokkal feljebb léptet a lépcsőn, aminek a végén az van, hogy profi leszel.
    Már most is oda vagyok az írásodért, és tudom, hogy ennél még jobb lesz - már amennyire még lehet ennél jobb-.
    És hidd el; csodálatosan írsz/fogalmazol, az érzéseket gyönyörűen fejezed ki, és nem kell csüggedned, én/mi biztosan itt leszek/leszünk neked. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Először is köszönöm a tanácsot. Másodszor nagyon jól esik, amit írtál, elképesztően jól. Nagyon hálás vagyok neked.
      Csak köszönöm, tényleg, nagyon.
      xx

      Törlés
  5. Kedves Lana! Én is teljesen egyetértek az előttem szólókkal. Semmi baj sincs az írásaiddal. Nekem legjobban az tetszik bennük, hogy összeszedettek, nem csapongnak a gondoltaid, szépen kifejezed magad. Kérlek nyugodj meg! Teljesen jó, amit csinálsz. Kár lenne, ha megfosztanál minket a csodálatos munkáidtól! Szóval fel a fejjel. Ha még sem sikerült elég pozitív energiát öntenünk beléd, hagyj egy kis szünetet (de tényleg rövidet, mert hiányoznál). Gondold át a dolgokat, tégy fel magadnak egy mércét, de ne nagyon magasat, és próbálj úgy írni, hogy azok neked is tetszenek. Élvezd, amit csinálsz! :) Kitartást! Puszi xxxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Zsuzsa! Köszönöm a te tanácsodat is, tényleg baromi jól esik. Most próbálgatom, hogy meddig rakjam fel a mércém, és addig próbálom, még át nem ugrom. Köszönöm még egyszer.
      x

      Törlés
  6. Lana! Eszedbe ne jusson ilyet gondolni! Mindenkinek vannak hibái, DE épp ezért tökéletes minden ember, mint ahogy te is! Az írásod számomra életmentő és csodálatos, elképesztő, és még sorolhatnám. Ha keresnék se találnék benne olyan hibát, amit még a legeslegnagyobb író ne vétene, mert nincs benne. Mi számítunk rád és te is számíthatsz ránk! Itt leszünk melletted és olvasni fogunk! Ne légy bizonytalan, mert nincs mire!
    Ezer millió ölelés és puszi: Nikol D. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom, hogy mindenkinek vannak hibái, és nem is akarok tökéletes lenni, csak szeretnék javítani, amin lehet. Köszönöm a dicséretet, köszönöm a tanácsot, köszönöm. :))
      x

      Törlés